27 januari 2016

‘Een nieuw begin in Rose Harbor’ van Debbie Macomber

Sinds Jo Marie haar leven omgegooid heeft en een hotelletje begonnen is in de kustplaats Cedar Cove,  heeft de tijd niet stil gestaan.  Kort na de start kwam ze in contact met Mark  Taylor en na de nodige verwikkelingen kwam hij haar als klusjesman bijstaan.  Goede vrienden zijn ze inmiddels, misschien zit er zelfs wat meer in.

Vertrek
Maar Mark kondigt aan uit Cedar Cove te vertrekken.  Jo Marie is stomverbaasd en diep teleurgesteld,  net nu ze weer een beetje open staat voor een nieuwe relatie, neemt Mark de benen.  Wat beweegt hem het pittoreske stadje zo overhaast te verlaten?  Moet ze blij zijn met zijn vertrek of is dit definitief het einde van haar liefdesleven? 

Verleden
Tegelijkertijd heeft Jo Marie twee nieuwe gasten in haar Rose Harbor Inn, de jeugdvriendinnen Kellie en Katie. Beide opgegroeid in Cedar Cove komen ze na tien jaar terug om hun vriendschap te vieren. En om af te rekenen met het verleden,  Kellie wil het vriendje dat haar ooit liet zitten eens goed de waarheid vertellen,  Katie wil juist de banden weer aanhalen met haar lang vergeten vriendje.
Drie vrouwen, drie [mogelijke] relaties, kunnen ze het verleden achter zich laten en aan een nieuwe toekomst bouwen?

Kruispunt
Debbie Macomber is de auteur van een groot aantal gezellige boeken vol romantiek.  In een prettige en warme stijl verhaalt ze over de liefdesperikelen van [ jonge] vrouwen die vaak op een kruispunt in hun leven staan. Boeken voor een paar uurtjes ontspanning,  om eens heerlijk bij weg te dromen.  De serie van Rose Harbor bestrijkt nu vier delen en zal ongetwijfeld nog een vervolg krijgen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten