14 maart 2014

‘De wereld volgens Bob’ door James Bowen

Het leven van James Bowen,  een drugsverslaafde zwerver in Londen is danig veranderd sinds de straatkat Bob hem vergezelt.  Tien jaar lang lag James in de goot,  keerde hij de wereld de rug toe en keek de wereld niet naar hem om.  Maar Bob, een grote rode kater bracht daarin verandering.

Wankel
Inmiddels heeft James weer een flat, verkoopt hij de straatkrant en is hij benaderd om een boek te schrijven.  Wankel zijn James’ schreden op het pad naar een nieuwe toekomst, gelukkig is hij met de steun en aanhankelijkheid van Bob.  Door Bob leert hij nieuwe mensen kennen, samen worden ze een bezienswaardigheid in de stad en komen er vriendschappen tot stand waarvan James nooit gedacht had dat ze voor hem weggelegd waren.

Waargebeurd
‘De wereld volgens Bob’  is een  waargebeurd en  ontroerend verhaal over vriendschap, liefde, humor en loyaliteit. Een verhaal over hoop, tegenslag en gelukkige tijden in het leven van een kat en zijn bijzondere baasje.  Eerdere avonturen van de twee zijn beschreven in ‘Bob de straatkat’.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten