27 september 2012

'Dirty Martini' van Elisabeth Mollema


De zussen Paulien en Bridget bewonen samen het Rotterdamse herenhuis dat ze van hun moeder hebben geërfd.  Niet dat ze goed met elkaar overweg kunnen, in feite gunnen ze elkaar helemaal niets. Toch hebben ze een manier gevonden om het met elkaar uit te houden.  Paulien heeft haar carrière als kinderboekenschrijfster  door een  writers block  noodgedwongen tijdelijk aan de wilgen gehangen en zorgt op haar nogal inefficiënte manier voor het huishouden, Bridget brengt als makelaar het geld binnen.

Schimmen
Tijdens hun vakantie in het tweede huis van hun moeder aan de zuidkust van Frankrijk  ontmoeten ze op een feestje Alex van Marwijk.  Het klikt enorm tussen Alex en de beide zussen, al snel is hij dagelijks bij hen over de vloer om het huishouden te runnen, lekker te koken en de dames in de watten te leggen.  Terug in Nederland trekt hij bij de zussen in en een gelukkige tijd lijkt voor alle drie aan te breken.  Maar schimmen uit het heden en verleden komen al snel om de hoek kijken, is Alex wel wie hij voorgeeft te zijn?  

Elisabeth Mollema
‘Dirty Martini’ is de vierde thriller van Elisabeth Mollema.  In de pers worden haar boeken lovend ontvangen, ze is ‘een thrillerauteur om rekening mee te houden’. ‘Dirty Martini’ is zeer onderhoudend geschreven, een echte pageturner. Naast thrillers heeft Elisabeth Mollema ook al een zeventigtal kinderboeken op haar naam staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten